Goedkope yogakleding voor thuis

Malvina
  | 
19 april 2021

Ben je op zoek naar goedkope yogakleding? Ik geef je mijn twee favoriete betaalbare merken voor yogakleding thuis of in de yogales.

Toen ik met yoga begon, schrok ik me te pletter hoe prijzig yogabroeken zijn. Alsof 100 euro een normale prijs voor een broek die je één uur per week en public aan hebt. En verder gewoon thuis op de bank waar niemand het ziet.

De gemiddelde prijs voor een yoga broek ligt rond de 70 euro. Als je yoga regelmatig doet (in de studio en thuis), dan is dat een oké prijs.

Maar oké is maar oké.

Dus ik ben afgelopen jaren op zoek gegaan naar kwalitatieve goedkope yogakleding. En met succes!

De volgende merken zijn mijn absolute mijn favorieten voor betaalbare yogakleding:

Cotton on Body

Cotton on Body is een duurzaam Australisch kledingmerk met een uitgebreide active wear en lounge afdeling.

We exist to make a positive difference in people’s lives, zeggen ze. Naast duurzame materialen en grote moeite om hun voetafdruk zo klein mogelijk te houden, hebben ze ook een duidelijk beleid tegen sweat shop slavernij en andere louche praktijken.

Bovendien maken ze ook een positief verschil in mijn leven, want de kleding zit heerlijk! De gemiddelde prijs van een Cotton on Body yogabroek is 25 euro en een yoga top of T-shirt krijg je voor ongeveer 20 euro.

En het beste is, je vindt Cotton on Body op Zalando (gratis verzending en retour).

Oysho

De active wear van Oysho is simpelweg kwalitatief en betaalbaar. Het hoofdkantoor is gevestigd in Spanje, maar er is een Nederlandstalige website.

De leggings (gemiddeld 35 á 40 euro) hebben een meer sportieve look&feel dan Cotton on Body. Wees er bewust van dat dit je yoga sessie kan beïnvloeden. Als je een strakke sportlegging aan trekt, geef je jezelf onbewust een seintje dat je een uur aan de power yoga moet, terwijl je misschien toe was aan een goeie sessie ontspanningsyoga.

Desalniettemin vind je alleen maar chille lounge kleding van Oysho op Zalando en nauwelijks sportieve leggings. Voor dat laatste moet je naar de website van Oysho zelf (gratis retourneren).

En bij deze kan ik je op het hart drukken dat de Oysho yogabroeken niet doorschijnen en normale maten hebben. Twijfel je? Ga voor een maatje groter.

Werkkleren uit, yogakleren aan!

Meteen je nieuwe yogakleding even proberen thuis? Dan is deze gratis detox yoga flow ideaal!💚💙

Artikel uit de categorie:
Yoga inspiratie

0 Reacties op "Goedkope yogakleding voor thuis"

Geef een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2021 MalvinaYoga - Powered by Maatos